جراحی بینی گوشتی روی بینی های گوشتی که دارای پوست بسیار ضخیم و غضروف های ضعیف هستند، انجام می شود. از این رو برای کسب نتیجه مطلوب باید توسط جراحی بینی با تجربه و حادق انجام شود. ارزیابی بینی های گوشتی پیش از عمل و شناخت ساختار آن ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. به همین منظور در ادامه قصد داریم شما را با صفر تا صد جراحی بینی گوشتی به طور کامل آشنا کنیم. با ما در ادامه همراه باشید…
دسترسی سریع به مطالب مهم مقاله
اگر فرصت ندارید مقاله را به طور کامل مطالعه کنید، پادکست زیر که خلاصه ای از مطالب مهم مقاله است را بشنوید:
نگاهی کلی به جراحی زیبایی بینی
-
مدت زمان جراحی: ۴-۱ ساعت
-
دوران نقاهت جراحی: دو هفته
-
هدف: رفع مشکلات ساختار بینی
-
مشاهده نتیجه: بعد از یک سال
-
بازگشت به محل کار : یک هفته
-
عوارض: کبودی، تورم، خونریزی
آشنایی با ساختار بینی
بینی از دو بخش استخوانی و غضروفی تشکیل شده است. بینی عضو مهمی از صورت است که وظیفه تنفس و بویایی را به عهده دارد، همچنین هوایی که ما تنفس می کنیم را تصفیه می کند. آشنایی با ساختار بینی به شما کمک می کند تا انتظارات واقع گرایانه از جراحی بینی داشته باشد. در ادامه به توضیحاتی درباره آناتومی بینی می پردازیم.
اجزای بینی به دو دسته داخلی وخارجی تقسیم می شود که در ادامه به توضیحاتی درباره آن ها می پردازیم.
بخش خارجی بینی
بخش خارجی بینی خود به سه لایه تقسیم می شوند. این سه لایه عبارتند از: لایه بیرونی، لایه میانی و لایه درونی. لایه بیرونی از پوست بینی تشکیل شده است که در ظاهر دیده می باشد. لایه درونی بینی همان مخاط بینی است که نقش مهمی در ایجاد حس بویایی و عملکرد تنفسی دارد. لایه میانی از استخوان و غضروف تشکیل شده است.
لایه میانی
در بخش میانی بینی یک جفت استخوان وجود دارد که در بالای بینی و وسط آن به یکدیگر متصل می شوند و ظاهری هرمی شکل دارند. چنانچه جراح تشخیص دهد که پایه این هرم پهن است، در جراحی بینی استخوان این بخش شکسته می شود و برای کوچک تر شدن جمع می گردد. از جمله اجزای لایه میانی بینی عبارتند از:
غضروف های جانبی بالایی از بخش میانی به یکدیگر متصل شده اند، همچنین به تیغه بینی متصل می باشند. این غضروف ها بسیار حساس می باشند و در هنگام بینی باید با دقت عمل شوند و از برداشتن بیش از اندازه آن خودداری شود.
این غضروف ها در قسمت پایینی بینی قراردارند و وظیفه آن ها شکل دهی به نوک بینی می باشد. علت متفاوت بودن نوک بینی شکل و اندازه در افراد مختلف، اندازه این غضروف ها می باشد می باشد که درزاویه نوک بینی و اندازه آن تاثیرگذار است. در جراحی بینی، فرم دهی به بینی با تغییرات روی غضروف های جانبی پایینی انجام می شود تا زاویه نوک بینی و جمع کردن پهنای غضروف ها به بهترین نحو انجام شود.
بخش بالایی بینی را استخوان بینی تشکیل می دهد. این بخش به عنوان نگهدارنده و پشتیبان بینی به حساب می آید که طی جراحی بینی موقعیت آن تغییر پیدا خواهد کرد.
بخش داخلی بینی
بخش داخلی بينى شامل سپتوم یا تيغه ميانى بينى و شاخك ها هستند. تیغه یا سپتوم بینی، دیواره ای است که بینی را به دو بخش تقسیم می کند و باعث نگهداری ساختار بینی می شود. این بخش از غضروف و استخوان ساخته شده است. داخل حفره بینی سه جفت شاخک وجود دارد که هوایی که تنفس می کنیم را مرطوب می نماید. چنانچه رشد بیش از حد این شاخک ها سبب گرفتگی بینی شود، لازم است تا در جراحی بینی اصلاح شوند.
غضروف تحتانی داخلی
غضروف تحتانی داخلی
غضروف تحتانی جانبی
غضروف تحتانی جانبی
استخوان پیشانی
استخوان بینی
استخوان فک بالا
غضروف جانبی بالایی
تیغه بینی
غضروف کوچک آلار
غضروف جانبی بینی
غضروف تیغه بینی
ستون فقرات قدامی فک بالا
بافت فیبری چربی
بافت فیبری چربی
سوراخ زیر اوربیتال
غضروف تیغه بینی
بخیه بین فکی
ستون فقرات قدامی بینی
ویژگی های بینی گوشتی
پیش از آنکه برای جراحی بینی گوشتی اقدام کنید، ابتدا باید ویژگی های بینی خود را به خوبی شناسایی کنید. در صورتی که بینی شما مشخصات زیر را داشته باشد، جزو بینی های گوشتی است و می توانید برای عمل جراحی بینی گوشتی اقدام نمایید.
- داشتن نوک بینی بزرگ
- باز و پهن بودن پره های بینی
- داشتن پوست ضخیم و چرب به خصوص در نوک بینی
- بلندی پره های بینی در نمای نیم رخ و پهن بودن آن در نمای تمام رخ
- مشخص بودن منافذ پوستی روی بینی
- دارا بودن پوست چرب
برای مشاوره جراحی بینی با دکتر هادی سرمست فرم زیر را پر کنید تا در اسرع وقت با شما تماس بگیریم.
کاندیدای مناسب برای جراحی بینی گوشتی
- زمانی که از ظاهر بینی خود ناراضی هستید و ظاهر بینی منجر به کاهش اعتماد به نفس و کاهش زیبایی چهره شما شده است.
- در دوران بارداری و شیردهی نیستید.
- بیماری خاصی ندارید یا داروی خاصی مصرف نمی کنید.
- هنگامی که از سلامت جسمی و روحی مناسبی برخوردار هستید و انجام عمل زیبایی خطری برای شما ندارد.
- در صورتی که شرایط زندگی شما به گونه ای باشد که بتوانید مراقبت های قبل و بعد از جراحی را به خوبی رعایت نمایید.
- زمانی که از نتیجه جراحی بینی گوشتی انتظارات منطقی و واقعی دارید. بنابراین به راحتی محدودیت ها و شرایط بینی خود را قبل و بعد از جراحی می پذیرید.
اقدامات ضروری پیش از جراحی بینی گوشتی
- انتخاب بهترین جراح بینی با تخصص و مهارت بالا، ابتدایی ترین کاری است که برای جراحی بینی گوشتی باید انجام داد. هر چقدر پزشک انتخابی از تخصص و تجربه بالاتری برخوردار باشد، میزان رضایت از نتیجه جراحی نیز افزایش می یابد.
- حتما یک شب قبل از جراحی بینی استحمام کنید. زیرا بهتر است تا چند روز پس از جراحی بینی حمام نروید.
- برای کاهش عوارض ناشی از بیهوشی مانند تهوع، بهتر است شب قبل از جراحی شام سبک میل کنید.
- حتما قبل از عمل بینی 8 ساعت ناشتا باشید، تا از حالت تهوع پس از جراحی پیشگیری شود.
- در صورت استفاده از مایعات در روز جراحی، حتما مایعات بدون پالم استفاده نمایید.
- در صورتی که از داروی خاصی استفاده می کنید، حتما پیش از جراحی به پزشک اطلاع دهید.
- بهتر است روز جراحی از هرگونه آرایش روی صورت خود اجتناب نمایید.
- داشتن یک نفر همراه در روز جراحی ضروری است.
- حداقل از دو هفته قبل از جراحی، مصرف داروهایی که رقیق کننده خون هستند را قطع کنید.
- مصرف داروهایی مانند آکوتان و راکوتان نیز باید از دو ماه پیش از جراحی نیز قطع شود.
هدف از جراحی بینی گوشتی
- هدف از جراحی بینی گوشتی در هر فرد متفاوت است. برای برخی هدف از جراحی تنها جنبه ظاهری بینی می باشد و با تغییر شکل ساختار بینی مانند غضروف و استخوان اصلاحاتی روی بینی انجام می شود تا مشکلاتی مانند پهن بودن، انحراف تیغه بینی، افتادگی و … رفع گردد. برای برخی نیز جراحی برای رفع مشکلات تنفسی در افرادی که مجرای بینی آن ها دچار انسداد شده است انجام می گردد. به طول کلی اهداف جراحی بینی گوشتی عبارت است از:
کاهش اندازه بینی - باریک کردن بینی
- رفع قوز بینی
- درمان شکستگی بینی
- رفع مشکلات تنفسی
- کاهش اندازه نوک بینی
- ایجاد تقارن در بینی
- ایجاد تناسب بین بینی و سایر اجزای صورت
نحوه انجام جراحی بینی گوشتی
نوع تکنیک جراحی بینی گوشتی تفاوتی با جراحی بینی استخوانی ندارد، اما به دلیل ضخیم بودن بینی ممکن است جراحی سخت تر یا طولانی تر باشد. در ادامه مراحل انجام جراحی بینی گوشتی را به طور کامل توضیح می دهیم.
مراحل جراحی بینی گوشتی
جراحی بینی گوشتی از چهار مرحله تشکیل شده است که عبارتند از:
به دلیل تغییراتی که جراح حین عمل روی ساختار بینی انجام می دهد، برای جلوگیری از بروز درد و ناراحتی، بیمار باید توسط متخصص بیهوشی در وضعیت بیهوشی قرار بگیرد. معمولا بیمار تحت بیهوشی عمومی قرار می گیرد.
برای دسترسی به ساختار بینی و ایجاد اصلاحات مورد نیاز، لازم است تا بینی برش داده شود. در روش جراحی بسته این برش در داخل بینی و در روش جراحی باز این برش ها هم در داخل و هم در خارج بینی زده می شود.
با توجه به مشکلات بینی بیمار
نواحی که طی عمل جراحی بینی گوشتی برش زده شده بود، بخیه زده می شود. ساختار بینی بعد از عمل به دلیل تغییرات ایجاد شده سست می باشد و لازم است تا کچ یا اسپلینت تا مدت زمان تعیین شده از سوی جراح روی بینی قرار بگیرد.
مراقبت های بعد از جراحی بینی گوشتی
از جمله مراقبت های بعد از جراحی بینی عبارت است از:
خوابیدن و استراحت به شکل صحیح
نحوه خوابیدن بعد از جراحی بینی از اهمیت بالایی برخوردار است. پس از جراحی بینی گوشتی سعی کنید تا چند روز طاق باز بخوابید. همچنین حتما دو بالش زیر سر خود قرار دهید تا سرتان بالاتر از بدنتان قرار گیرد. این کار باعث می شود که کبودی و تورم بینی شما هر چه سریع تر بهبود پیدا کند.
مصرف غذاهای نرم
حتما تا حداقل یک هفته پس از جراحی غذاهای نرم مانند سوپ مصرف کنید، زیرا مصرف خوراکی های سفت باعث فشار به بینی شما می شود. همچنین از مصرف غذاهای بسیار گرم یا سرد، تند و اسیدی، شور و فرآوری شده خودداری نمایید.
خودداری از مصرف دخانیات
مصرف دخانیات از جمله سیگار و قلیان روند بهبودی شما را مختل کرده و سبب می شود تا تورم و کبودی بعد از جراحی بینی دیرتر از بین برود. از این رو باید حداقل تا دوهفته بعد از عمل از مصرف آن اجتناب کنید.
خودداری از مصرف الکل
مصرف مشروبات الکلی می تواند باعث رقیق شدن خون و گشاد شدن عروق خونی گردد و مصرف آن بعد از جراحی بینی سبب افزایش تورم پوستی، التهاب، کبودی و خونریزی می شود. لازم است حداقل تا دو هفته بعد از جراحی بینی مصرف آن را قطع نمایید.
از جمله مراقبت های دیگری که پس از عمل لازم است تا رعایت کنید عبارتند از:
- با استفاده از کمپرس یخ می توانید میزان التهاب و کبودی زیر چشم ها و اطراف بینی خود را کاهش دهید.
- هنگام عطسه کردن حتما دهان خود را باز نگه دارید تا از وارد شدن فشار به بینی پیشگیری شود.
- استفاده نمودن از عینک را بهتر است تا یک ماه بعد از جراحی فراموش کنید.
- تا یک ماه از رفتن به استخر و انجام ورزش های سنگین خودداری نمایید.
- از مسواک نرم برای شستن دندان های خود استفاده کنید.
- از تخلیه شدید بینی و قهقهه های بلند خودداری کنید.
- چسب بینی را تا مطابق با شرایط و زمان تعیین شده توسط پزشک، روی بینی بزنید.
نکات قابل توجه در رابطه با جراحی بینی گوشتی
- اگر تصمیم به جراحی بینی گوشتی گرفته اید، بهتر است کاملا واقع بینانه به نتیجه آن فکر کنید. زیرا نتیجه جراحی کاملا وابسته به شرایط و محدودیت های بینی شما می باشد. در رابطه با برگشت پذیر بودن نتیجه جراحی نیز بهتر است بدانید که تخصص و تجربه پزشک شما تعیین کننده این موضوع است. پزشک های متخصص و مجرب از تکنیک های موثری استفاده می نمایند که از بازگشت بینی گوشتی پس از جراحی جلوگیری می کنند.
- هر چقدر ضخامت پوست بینی گوشتی بیشتر باشد، فرم پذیری آن کاهش می یابد. بنابراین ضخامت پوست بینی تاثیر بسیار زیادی در نتیجه جراحی دارد.
- در جراحی بینی گوشتی، ضعیف بودن غضروف ها بسیار حائز اهمیت است. بنابراین جراح باید روشی را انتخاب نماید که این غضروف ها را به خوبی تقویت و پشتیبانی نماید. به همین دلیل در اکثر مواقع هنگام این عمل از پیوند غضروف و یا گرافت گذاری استفاده می شود. در این صورت احتمال افتادگی و بازگشت فرم بینی به قبل بسیار کاهش می یابد. البته تصمیم نهایی پزشک باید استفاده از این روش ها با توجه به نتایج عکسبرداری مشخص می شود.
- یکی از نگرانی های پس از جراحی بینی گوشتی، امکان افتادگی نوک بینی است. این مشکل زمانی رخ می دهد که پزشک تجربه کافی در این زمینه را نداشته باشد. دلیل اصلی بروز این مشکل عدم پشتیبانی غضروف های ضعیف نوک بینی است. بنابراین برای دستیابی به نتیجه رضایت بخش از جراحی بینی، بهتر است حتما پزشک متخصص در زمینه جراحی بینی های گوشتی را انتخاب نمایید. در این صورت با گذشت زمان نیز امکان افتادگی نوک بینی وجود ندارد.
- از طرفی بهترین زمان برای جراحی بینی های گوشتی سن 20 تا 25 سالگی است.
جراحی بینی گوشتی با چه روش هایی انجام می شود؟
جراحی بینی گوشتی با دو تکنیک جراحی قابل انجام است: جراحی بینی باز و جراحی بینی بسته. بسته به میزان مشکلات بینی و شرایط بیمار ممکن است یکی از این روش ها برای بیمار انتخاب شود. به طور معمول جراحی بینی گوشتی به روش بسته بیشتر انجام می شود.
جراحی بینی باز
در روش جراحی بینی به روش باز، برش های مورد نیاز در ناحیه داخلی بینی و همچنین در ناحیه کلوملا زده می شود. از مزایای این روش می توان به دید کافی جراح و دسترسی به ساختار بینی اشاره کرد. این روش برای افرادی مناسب است که بینی ان ها به دلیل مشکلات زیاد نیاز به تغییرات ساختاری بسیاری دارد و عمل بینی به روش بسته برای آن ها کارساز نمی باشد. همانطور که گفته شد، انجام این تکنیک جراحی در بین جراحان بینی بسیار متداول است و اکثر جراحی ها امروزه با این روش انجام می شود.
جراحی بینی بسته
برای انجام تغییرات روی ساختاربینی نیاز است تا بینی برش زده شود. در روش بسته کمترین میزان برش ایجاد می شود که تنها در بخش داخلی بینی می باشد و بین دو سوراخ بینی که ناحیه کلوملا نامیده می شود برشی زده نمی شود. در این روش جراح دید کمتری نسبت به ساختار بینی خواهد داشت و برای بینی هایی مناسب است که نیاز به تغییرات زیادی ندارند. از مزایای این روش دوران نقاهت کوتاه تر می باشد. همچنین به دلیل عدم برش بخش بیرونی بینی که قابل مشاهده است جای بخیه باقی نمی ماند.
تفاوت جراحی باز و بسته در چیست؟
شاید برای بسیاری از افراد سوال پیش بیاید که تفاوت جراحی بینی باز و بسته در چیست؟ همانطور که ذکر شد جراحی بینی بسته و باز مزایا و معایب خاص خود را دارند، مثلا جراحی بینی بسته دوران نقاهت طولانی تری نسبت به عمل بسته دارد، به دلیل اینکه در ناحیه بیرونی بینی نیز برش و بخیه ایجاد می شود، اما مزایایی مانند تسلط کافی جراح روی بینی را دارد.
انتخاب نوع جراحی در جلسه مشاوره و با توجه به بررسی و معاینات جراح از بینی شما صورت می گیرد. ویدئوی روبرو را برای شما آماده کرده ایم تا تفاوت جراحی بینی به روش باز و بسته را برای شما توضیح دهیم.
هزینه جراحی بینی گوشتی
یکی از مهم ترین سوال برای افرادی که قصد انجام جراحی بینی گوشتی را دارند، هزینه آن است. برای تعیین هزینه عمل بینی، جراح برخی نکات را در نظر می گیرد و طبق آن به شما هزینه نهایی را اعلام می کند. به دلیل اینکه فاکتورهای مختلفی در تعیین قیمت جراحی بینی گوشتی تاثیرگذار است ممکن است هزینه برای همه افراد یکسان نباشد. شاید برای شما سوال پیش بیاید که این فاکتورها کدامند؟ از جمله آن ها عبارتند از:
- هزینه های قبل از عمل مانند هزینه آزمایش، سی تی اسکن و …
- تخصص و تجربه جراح
- شهر و منطقه مرکز جراحی
- هزینه کلینیک یا بیمارستان
- روش جراحی
- میزان مشکلات بینی
- جراحی های همزمان با جراحی بینی گوشتی
- دستمزد متخصص بیهوشی
- و…
پیشنهاد می شود برای اطلاع از هزینه به یک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید تا بینی شما مورد معاینه و بررسی قرار بگیرد.
سن مناسب برای عمل بینی گوشتی
برای تعیین بهترین سن جراحی بینی پزشک ابتدا آمادگی روحی و روانی این بیماران را برای جراحی می سنجد. این بدین معناست که بینی از لحاظ فیزیکی باید رشد کاملی کرده باشد. در این ارتباط سن جراحی بینی دختران با پسران اندکی متفاوت است. در ویدئوی روبرو توضیحات دکتر سرمست را در این زمینه ملاحظه کنید.
جراحی بینی گوشتی طبیعی
متقاضیان جراحی بینی باید از این عمل انتظاری واقع بینانه داشته باشند. عمل بینی به بهبود ظاهر بینی کمک زیادی می کند. شکل نهایی بینی با توجه به ساختار بینی به ایده آل ترین شکل ممکن در می آید. ولی نباید توقع یک بینی ایده آل از نظر خودتان و با هر شکل و اندازه ای را داشته باشید.
در حقیقت با جراحی بینی نمی توان یک فرد را کاملاً شبیه به فرد دیگری کرد. جراح بینی شکل نهایی بینی و احتمالات را تا حدودی برای بیمار توضیح می دهد. در حقیقت هدف از این جراحی برطرف کردن نقایص بینی و متعادل نمودن با فریم صورت می باشد.
آیا بینی گوشتی برگشت پذیر است؟
اغلب افراد باور دارند بینی های گوشتی پس از جراحی گوشت اضافی آورده و نوک بینی حالت افتاده پیدا می کند. افتادگی بینی ممکن است بعد از جراحی بینی گوشتی اتفاق بیوفتد که به دلیل عدم تقویت غضروف های صورت انجام می شود.
زیرا در بینی گوشتی مقدار چربی در اطراف غضروف های آن بسیار زیاد است. با برداشتن این بافت امکان ضعیف شدن غضروف ها وجود دارد. پس برای تقویت غضروف های ضعیف بینی، جراح بینی موظف است تا با بخیه زدن صحیح غضروف ها و پیوند گرافت غضروفی به تیغه بینی و ستون بینی باعث تقویت غضروف های ضعیف شود. این کار باعث می شود تا از افتادگی بینی جلوگیری شود. پس باید در انتخاب جراح بینی گوشتی خود دقت کرد و درست انتخاب کرد تا دچار افتادگی و بازگشت بینی نشود.
اهمیت انتخاب بهترین جراح بینی گوشتی
همانطور که توضیح داده شد، بینی های گوشتی به دلیل پوست ضخیمی که دارند ممکن است دوران نقاطت طولانی تری داشته باشند و تورم بینی در مدت زمان بیشتری کاهش پیدا کند. امروزه خوشبختانه با پیشرفت علم پزشکی، جراحی بینی گوشتی می تواند نتیجه ای مانند جراحی بینی استخوانی داشته باشد. اما زمانی این امر تحقق پیدا می کند که جراحی توسط بهترین جراح بینی گوشتی که تجربه و مهارت کافی در این زمینه را داشته باشد، انجام شود. به همین دلیل در صورت عدم تخصص و تجربه کافی پزشک، ممکن است پس از مدتی بینی عمل شده به حالت قبل خود بازگردد.
چگونه بهترین جراح بینی گوشتی را پیدا کنیم؟
به دلیل اینکه جراحی بینی گوشتی به دلیل ویژگی هایی که پوست بینی دارد از جراحی بینی استخوانی سخت تر است و نیاز به علم و دانش بالای جراح دارد. توصیه می کنیم قبل از انجام جراحی بینی گوشتی به طور کامل تحقیق کنید و بهترین جراح بینی گوشتی تهران را انتخاب نمایید. برای مثال می توانید از افرادی که از جراحی بینی گوشتی نتیجه خوبی گرفته اند نام جراحشان را بپرسید و در سایت و شبکه های اجتماعی آن جراح نمونه کارهای او را مشاهده کنید و از نظرات سایر بیماران درباره جراحی باخبر شوبد. این کار می تواند به شما کمک کند تا انتخاب بهتری داشته باشید. به همین دلیل انتخاب بهترین جراح بینی بسیار با اهمیت است و درنتیجه تاثیر مستقیم خواهد داشت.
صدای رضایت مراجعه کننده عزیز که از کشور لبنان برای جراحی بینی گوشتی دکتر سرمست مراجعه کرده اند را بشنوید.
ترجمه: من جراحی بینی گوشتی پیش دکتر هادی سرمست انجام دادم از نتیجش خیلی راضیم همون طور شده که دلم می خواست.
صدای رضایت مراجعه کننده عزیز از جراحی بینی گوشتی دکتر هادی سرمست
دکتر هادی سرمست
متخصص گوش و حلق و بینی و جراح پلاستیک صورت و بینی
- دارای بورد تخصصی
- عضو انجمن جراحان گوش، گلو و بینی
- عضو انجمن تحقیقات راینولوژی
- سابقه بیش از ۶۰۰۰ جراحی بینی موفق
- سابقه ی کار به عنوان جراح پلاستیک بینی وصورت در شهرهای رشت، آمل، نور و تهران
سوالات متداول جراحی بینی گوشتی
چسب زدن موجب جوش خوردن سریع تر پوست به بافت بینی می شود و همچنین در کاهش ورم ناثیر دارد بنابراین تا زمان تعیین شده توسط جراح بینی باید از چسب روی بینی استفاده شود.
در جواب این سوال باید بگوییم که در صورتی که تا 6 ماه پس از جراحی بینی نتیجه مناسب از جراحی گرفته شود دیگر به همان شکل باقی خواهد ماند و تغییر عمده ای در بینی رخ نمی دهد و بینی های گوشتی چون پوست ضخیم دارند ممکن است نتیجه نهایی تا یک سال پس از جراحی بینی مشخص شود که اغلب پس از 6 ماه نتیجه مشخص می شود و تغییر چندانی نخواهد داشت. برای جراحی بینی های گوشتی بهتر است از روش باز استفاده شود زیرا در جراحی بینی به روش بسته دسترسی به نوک بینی محدود است و به خوبی نمی توان نوک بینی را دید و جراحی کرد.
در روزهای اول بعد از جراحی بینی گوشتی اختلالات تنفسی کاملا طبیعی می باشد چون بینی دارای ورم می باشد و بعد از مدت زمانی ورم های داخل بینی رفع می شود و بیمار به راحتی می تواند تنفس قبل از عمل را داشته باشد. حتی در بعضی از موارد مشکلات تنفسی بیمار نیز برطرف می شود.
تکنیک هایی وجود دارد که با انجام آنها جراح احتمال اسکار بعد از عمل را به حداقل می رساند و معمولا” نیازی به استفاده از پمادهایی مثل که جای بخیه را بهتر می کنند نیست. با این وجود استفاده از این پمادها ضرری نخواهد داشت .
با توجه به اینکه بعد از عمل بینی گوشتی تا مدتی بیمار نمی تواند از عینک استفاده کند بهتر است که اول عمل چشم انجام شود. لازم به توضیح است که در طی عمل بینی به چشم لیزیک شده آسیبی وارد نمی شود و به فاصله کوتاهی بعد از عمل چشم میتوانید عمل بینی را انجام دهید با این وجود توصیه می شود از چشم پزشک خود بپرسید که چه مدت بعد از عمل لیزیک می توانید جراحی بینی انجام دهید. چرا که در این مورد نظرات چشم پزشکان گاها با یکدیگر متفاوت است.
صرف بزرگ بودن سر یا نوک بینی به معنی گوشتی بودن آن نیست چرا که گاهی اوقات سر بینی به دلیل بزرگ بودن غضروف های نوک بینی بزرگ است و گاهی به دلیل ضخیم و کلفت بودن پوست بینی. با معاینه به راحتی می توان این دو را از یکدیگر تفکیک کرد. توصیه می شود حضورا به جراح بینی مراجعه کنید تا پس از معاینه نوع بینی شما تشخیص داده شود.
هر کسی ویژگی های ظاهری مخصوص به خودش را دارد و فرم بینی جراحی شده باید با صورت شخص تناسب داشته باشد. عکس ها فقط این امکان را به پزشک و بیمار می دهد تا جراح بیشتر متوجه خواسته بیمار خود شود.
در واقع تغییر شکل و سایز بینی بعد از جراحی بسیار بعید است. امکان دارد که غضروف بینی به مرور زمان خاصیت حمایتی خود را از دست بدهد و باعث افتادگی بینی و طولانی به نظر رسیدن بینی شود. پوست بینی می تواند ضخیم شود و باعث بزرگ به نظر رسیدن و پهن تر به نظر رسیدن بینی شود. البته احتمال بروز این موارد بسیار کم است ولی در صورتی که از ظاهر بینی خود بعد از چندین سال راضی نیستید می توانید جراحی بینی را به منظور ترمیم بینی انجام دهید.
توصیه می شود ورزش را به سه هفته بعد از جراحی بینی موکول کنید. همچنین در این مدت از انجام فعالیت هایی بدنی شدید خودداری کرده و تا حد ممکن استراحت کنید.
این موضوع بستگی مستقیم به جراح شما باشد. او ابتدا بینی را مورد معاینه و بررسی قرار می دهد و در صورت امکان بینی گوشتی شما را به مدل فانتزی عمل خواهد کرد.مهم است این موضوع را بدانید که در جراحی بینی گوشتی نباید بیشتر از حد کوچک شود و یا حالت فانتزی به خود گیرد.
معمولا یک هفته پس از جراحی بینی توسط پزشک اسپلینت یا گچ بینی از روی بینی برداشته می شود.
بله. پوست مناسب و غضروف محکم از مواری است که در جراحی بینی بسیار مهم می باشد. در بینی های استخوانی اصولا عضروف محکم تر و پوست نازک تری که وجود دارد باعث راحت تر شدن کار جراح بینی می شود.
ضخامت پوست بینی اگر کم باشد، باعث می شود که بهبودی بعد از جراحی سریع تر رخ دهد، فرم بینی بهتر نمایش داده شود.
درسته که میگن توی جراحی بینی گوشتی تورم و کبودی بیشتر از جراحی بینی استخوانیه؟
در هر دو جراحی تورم و کبودی وجود دارد، اما در جراحی بینی گوشتی به دلیل آن که جراح بینی پوست و چربی های بینی را حذف می کند، تورم مقداری بیشتر خواهد بود.
من بینی ام گوشتی بود و حدود 3 سال پیش عمل بینی گوشتی انجام دادم، الان اصلا از فرم و شکل نهایی بینیم راضی نیستم، خواستم بدونم شما برای ترمیم بینی هزینه چقدر می گیرید؟
در ابتدا باید توسط پزشک متخصص معاینه شوید تا وضعیت بینی شما مورد بررسی قرار بگیرد. برای اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۹۲۳۵۵۵۵۱۴ تماس بگیرید.
آیا مصرف داروهای هورمونی بدنسازی مشکلی برای عمل ایجاد میکنه ؟
مصرف طولانی مدت این هورمون ها قبل از عمل جراحی ممکن است میزان خونریزی حین عمل را کمی زیاد تر از حد معمول کند اما به طور کلی مشکلی ایجاد نخواهد کرد.